چشم برهم بزنیم بازیهای المپیک 2016 ریو از راه رسیده است. درحالیکه ورزشکاران در ماه های پیش رو مسابقات کسب سهمیه و آماده سازی را پیش رو دارند، مسئولان برگزاری بازیها هم روزهای دشوار و پرمشغله ای را پشت سر می گذارند.
به گزارش “رزم نیوز” ، هنوز مدت زمان زیادی از اینکه نامگذاری نمادهای بازیهای المپیک و پاراالمپیک به رای گذاشته شد تا “وینیسیوس” و “تام” نام بگیرند نگذشته است، حالا برگزارکنندگان بازی ها درحال ساماندهی جمع کسیری از افرادی هستند که جدای ورزشکاران میهمان ریو خواهند بود؛ داوطلبان! بله، برگزاری رقابتهای بزرگی مثل المپیک به نیروی انسانی زیادی احتیاج دارد که بخشی از این نیرو از طریق نیروهای داوطلب که بدون هیچ چشمداشتی از سرتاسر دنیا اعلام آمادگی کرده اند تامین می شود.
البته همه این نیروهای داوطب افراد عادی نیستند. برای برخی از رشته ها مثل رشته های رزمی، در کنار این افراد به داوطلبین متخصص هم نیاز است. برای مثال در این دوره اعلام شده بود که در رشته ای مثل جودو به 100 نیروی داوطلب متخصص برای بازیهای المپیک و بیش از 100 نفر برای بازی های پاراالمپیک نیاز است. منظور از متخصص یعنی افرادی که با این رشته آشنایی داشته باشند. افرادی مثل مربیان، ورزشکاران، داوران و…
به گفته مسئولان برگزاری المپیک ریو، درمجموع به 70 هزار داوطلب نیاز بوده که این تعداد از بین بیش از 240 هزار درخواست دریافت شده از طریق مصاحبه و تست زبان انگلیسی انتخاب خواهند شد. پذیرفته شدگان به مدت 1 سال از طریق اینترنت مهارتهای تکمیلی برای حضور موفق در بازیها را آموزش می بینند.