شناسه خبر : ۱۴:۵۰ 1394/05/07
رفت و برگشت های عجیب و غریب در فدراسیون جودو / وقتی علم ریاضی به مدد دکتر جودو آمد!
یک روز پس از اینکه استعفای محمدعلی رستگار از ریاست فدراسیون جودو دهان به دهان چرخید و حتی بخش ورزشی اخبار سراسری رسانه ملی هم خبر استعفای رییس و جایگزینی سرپرستی نایب رییس فدراسیون را اعلام کرد، اما حالا داستان دیگری رخ داده است؛ داستانی عجیب اما واقعی؛ بازگشت رییس پشت میز ریاستش! به گزارش […]
یک روز پس از اینکه استعفای محمدعلی رستگار از ریاست فدراسیون جودو دهان به دهان چرخید و حتی بخش ورزشی اخبار سراسری رسانه ملی هم خبر استعفای رییس و جایگزینی سرپرستی نایب رییس فدراسیون را اعلام کرد، اما حالا داستان دیگری رخ داده است؛ داستانی عجیب اما واقعی؛ بازگشت رییس پشت میز ریاستش!
به گزارش پایگاه خبری رزم نیوز، این “رفت و برگشت ها”ی عجیب و غریب حالا نقل محافل جودو شده است. رستگار که هنوز یکسال به پایان دوره چهار ساله ریاستش فرصت باقی است، در شرایطی در یکی دو روز گذشته بیشترین وقت خود را در اتاق های مختلف وزارت ورزش گذرانده که انتظار می رود این جابجایی تا اطلاع ثانوی صورت نگیرد.
حضور رستگار در نشست وزیر ورزش و روسای فدراسیون های ورزشی این گمان را به یقین تبدیل کرده که رییس فدراسیون جودو با توجه به تخصص دانشگاهی اش ( دکتری ریاضیات) با یک “دو تا دو چهار” سرجایش نشسته و آنهایی که در روزها و ماههای گذشته تمام تلاش خود را بکار بسته اند صندلی رئیس را تخریب کنند فعلاً در رسیدن به هدف شان ناکام مانده اند!
در خصوص فعل و انفعالات روزهای گذشته در فدراسیون جودو، رزم نیوز با محمد خانی اسفند آبادی، رئیس پیشین سازمان لیگ جودو به گفتگو نشست.
خانی اسفندآبادی معتقد است: حضور رستگار در این نشست نه نشانه رد استعفای وی است نه معنایش قبول درخواستش از سوی دکتر گودرزی است و همان طور که وزیر هم در مصاحبه اخیر خود اعلام کرده وزارت ورزش در حال بررسی این درخواست رئیس فدراسیون جودو است.
خانی اسفند آبادی در ادامه بیان کرد: دکتر رستگار از جودوکاران و به قولی از خانواده فدراسیون جودو هستند و تقریبا با تمامی زوایای جودو آشنا هستند اما در 34 ماه گذشته نتوانست به اهداف مورد نظر منتقدان و طرفداران جودو جامعه عمل بپوشاند. شاید یکی از دلایل این عدم موفقیت در مدیریت فدراسیون و پیشرفت جودو اعتماد و اطمینان ایشان به تصمیمات نایب رئیس فدراسیون باشد.
سخنگوی پیشین فدراسیون جودو گفت: اینکه آقای رستگار خودشان استعفا داده یا مجبور به استعفا شده در هاله ای از ابهام است، چرا که رستگار تا چند روز قبل از اعلام خبر کناره گیری اش در مصاحبه هایش از تلاشها و برنامه ریزی های فدراسیون برای ساختن آینده جودو و شناسایی نخبه گان و نخبه پروری در جودو دفاع می کرد اما چه شد که تنها طی چند روز بحث از خستگی و ناامیدی و کناره گیری می شود، این جای سوال دارد.
وی در خصوص احتمال برگشت رئیس فدراسیون جودو اظهار داشت: با فرض برگشتن ایشان ،اگر همان رویه سه ساله گذشته پیش گرفته شود و همه اختیارات عزل و نصب ها را به نایب رئیس خود بسپارد، آش همان آش است اما اگر در این یکسال باقی مانده وی تغییر رویه بدهد و پاکسازی های مفیدی در درون فدراسیون انجام دهد شاید بتوان حداقل جودو کشور را به جایگاه قبل بازگرداند.
خانی اسفندآبادی در ادامه بیان کرد: شایعاتی هم است که گزینه جایگزین رستگار ، آرش میراسماعیلی است. البته ایشان با داشتن 4مدال جهانی در کارنامه ورزشی خود بسیار قابل احترام هستند اما شاهد آن هم هستیم که در این مدت که ایشان پست های نایب رئیسی فدراسیون، مسئولیت سازمان لیگ، عضویت در شورای کمیته فنی و حتی نظارت و اعمال نظر در بخش جودو بانوان را داشتند تمرکزشان همزمان بر روی انتخابات دوره قبلی شورای اسلامی شهر تهران هم بوده است و عملکرد چندان درخشانی در فدراسیون نداشته است. البته اگر قرار است ایشان ریاست فدراسیون را برعهده بگیرند بهتر است اول کارشناسان وزارت ورزش نگاهی به عملکرد مدیریتی ایشان داشته باشند. هم اکنون ایشان علاوه بر دغدغه های فدراسیون دغدغه کاندیداتوری مجلس از خرم آباد را هم دارند، ایرادی هم نیست ایشان شاید معتقد هستند در آن سنگر مفیدتر برای وطن و کشور هستند.
رئیس پیشین سازمان لیگ جودو در ادامه گفت: کسی که می خواهد به جودو و ورزش این کشور خدمت کند، چه از خانواده جودو باشد وچه نباشد باید از جان و دل این مسئولیت را بپذیرد. وقت، زمان و تمرکز ذهنی کامل خود را برروی کار خود داشته باشد که در اینصورت قطعا نتیجه مطلوب را می تواند به دست آورد.کسی باید سکان این کشتی به گل نشسته را به دست بگیرد که توان مدیریتی بالایی داشته باشد، زمان و وقتش را صرف فدراسیون و جذب منابع مالی برای جودو کند. وقتی صحبت از لیدر و یا مدیر یک مجموعه است باید آن شخص توان اداره مجموعه مطرح شده را دارا باشد و کلیه مجموعه در هر رده ای که هستند از وی حرف شنوی داشته باشد.
اسفند آبادی در پایان اشاره به زمان ریاست 13ساله آقای درخشان در فدراسیون کرد و از موقعیت جودو در زمان وی قدردانی کرد.
انتهای پیام
نظرها:
شما هم در گفتگو شرکت کنید:
مطالب مرتبط