پایگاه تخصصی ورزش‌های رزمی

کاتارو در اولین مسابقات کاراته پس از شیوع ویروس کرونا

www.khabarrazmavar.ir/?p=18776

۴۶۲ کاتارو در اولین مسابقات کاراته پس از شیوع ویروس کرونا به رقابت با یکدیگر پرداختند.

به گزارش پایگاه خبری رزم‌ آور و به نقل از روابط عمومی فدراسیون کاراته، اولین دوره مسابقات کاتای ساحلی به همت هیات کاراته استان اصفهان و مشارکت سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان طی چهار روز در پارک ناژوان برگزار گردید.

این رقابتها که به مناسبت هفته دفاع مقدس و گرامیداشت یاد و خاطره اساتید فقید حاج مصطفی سلطانی، غلامحسین باقری، محمد پاکروان، محمد بختیاری و پریوش برازنده تحت عنوان جام مولای عرشیان و بانوی قدسیان برگزار شد، نخستین مسابقات کاراته پس از شیوع ویروس کرونا بود.

در این مسابقات ۴۶۲ رزمی کار کنترلی و غیر کنترلی شرکت داشتند که ۳۰۳ نفر در بخش بانوان و ۱۵۹ نفر در بخش آقایان در ۵ رده سنی نونهالان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان و پیشکسوتان بر روی زمین ماسه به رقابت پرداختند.

در پایان هر بخش از این مسابقه که با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و در فضای باز پارک بانوان ناژوان اصفهان برگزار شد، با اهدای حکم و مدال از نفرات برتر تقدیر به عمل آمد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار مرتبط