پایگاه تخصصی ورزش‌های رزمی

نایب رئیس بانوان فدراسیون تکواندو رای اعتماد گرفت

www.khabarrazmavar.ir/?p=29205

با کسب اکثریت آرا در مجمع عمومی سالیانه فدراسیون، طلعت مرادی به‌عنوان نایب رئیس بانوان فدراسیون تکواندو انتخاب شد.

به گزارش پایگاه خبری رزم آور ، در مجمع عمومی سالیانه فدراسیون تکواندو که امروز دوشنبه بصورت وبیناری با حضور اعضای مجمع برگزار شد؛ طلعت مرادی با کسب اکثریت آرا به عنوان نایب رئیس بانوان فدراسیون تکواندو انتخاب و معرفی شد.

مرادی از داوران و مربیان تکواندو، عضو کمیته فنی هیات تکواندو استان تهران است. وی همچنین در رقابت‌های پومسه قهرمانی سال ۲۰۱۱ جهان عضو تیم ملی بوده و علاوه بر سابقه مربیگری در تیم‌های ملی، در رقابت‌های قهرمانی پومسه آسیای قزاقستان موفق به کسب نشان طلا در بخش تیمی شده است.

با این اوصاف پست نایب رئیسی بانوان فدراسیون تکواندو پس از سه سال اداره شدن با سرپرستی از بلاتکلیفی خارج شد. پیش از این عشرت شاه‌محمدی و لیلا سلیمی در مقاطع مختلف به‌عنوان سرپرست نایب‌رئیسی بانوان فدراسیون تکواندو فعالیت کرده که نتوانستند رای اعتماد اعضای مجمع را بگیرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار مرتبط