پایگاه تخصصی ورزش‌های رزمی

سکوت سئوال برانگیز قهرمان المپیک درباره نتایج تکواندو در المپیک

www.khabarrazmavar.ir/?p=7194

پر افتخارترین ورزشکار المپیکی کشورمان قصد ندارد در خصوص عملکرد تیم ملی تکواندو در بازی‌های المپیک ریو صحبت کند.

به گزارش پایگاه خبری رزم آور ، بعد از پایان رقابتهای تکواندو بازیهای المپیک ریو ، انتقادات زیادی از سوی کارشناسان، مربیان و ملی پوشان روزهای نه چندان دور تکواندو نسبت به عملکرد تیم ملی در ریو ۲۰۱۶ صورت گرفت. سئوالی که ذهن دوستداران ورزش و اهالی تکواندو را مشغول کرده،  سکوت هادی ساعی است.

هادی ساعی با دو طلا و یک برنز المپیک، مدالهای رنگارنگ جهانی و آسیایی یکی از کارشناسانی است که می تواند در این خصوص اظهار نظر کرده و بیان برخی عوامل در این خصوص می تواند تاثیرگذار باشد، اما وی در این مورد صحبت نمی کند.

بعد از چند روز تلاش، خبرنگار مهر در تماس با هادی ساعی خواستار گفتگو در خصوص عملکرد تیم ملی در بازیهای المپیک شد که قهرمان المپیک با بیان اینکه در این خصوص اظهار نظر نمی کند، به این تماس کوتاه پایان داد.

اهالی تکواندو به خوبی می دانند که ساعی با پولادگر چندان ارتباط خوبی ندارد و این سکوت وی سئوال برانگیز است. اینکه بخواهیم سکوت وی را به وعده و وعید نسبت دهیم چندان عاقلانه نیست.

شاید ساعی با این سکوت خود از دید برخی، از فدراسیون حمایت می کند ولی امیداریم هادی ساعی با رسانه ها که همیشه حامی وی بوده اند ارتباط نزدیکتری داشته و در چنین مواقعی که نطراتش بدون شک بیانگر مطالب زیادی خواهد بود، با رسانه ها گفتگو داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار مرتبط