به گزارش پایگاه خبری رزم آور ، بوکسر شکست ناپذیر امریکایی و قهرمان نیمه سنگین وزن WBA,WBO و IBF جهان برای تداوم روند پیروزی ها و دفاع از این عناوین وارد رینگ مبارزه با سرگی کوالف شد.در سوی دیگر سرگی کوالف سنگ شکن روس و قهرمان سابق این دسته برای بازپسگیری عناوین قهرمانی و همچنین جبران شکست سال گذشته اش در برابر وارد قدم به رینگ گذارد.
در راندهای آغازین دو بوکسر با چند ضربه بلافاصله به یکدیگر می چسبیدند و به همین دلیل مبارزه چنگی به دل نمی زد،با هر کلینچ صدای اعتراض تماشاگران شنیده می شد.در این بین کوالف چند جب سخت به وارد زد.وارد یک ضربه به بوکسر روس زد و واکنش کوالف سه ضربه دقیق به سر و صورت پسر خدا بود.
در آغاز راند چهارم وارد یک هوک چپ سفت و سخت روانه کوالف کرد ولی این ضربه او سدی نبود که در برابر ضربات جب پرقدرت کوالف و روند امتیازگیری او بایستد.اوج مبارزه زمانی بود که وارد به تن و بدن کوالف حمله ور شد و در سوی مقابل تمرکز کوالف بر روی زدن هدشات ها بود.
راند پنجم راند نزدیکی بود ولی وارد در این راند حرکات بدنی بهتری داشت و یک هوک چپ خوب زد که همچون گزشی برای کوالف بود ولی بینی وارد نیز به دلیل جب های کوالف دچار خونریزی شده بود.
راند ششم برتری وارد ادامه داشت و ضربات دقیق و حساب شده تری زد.در راند هفتم وارد یک ضربه خطا به پایین شکم کوالف زد که اعتراض او را در پی داشت.
راند هشتم تبادل بادی شات ها آغاز شد.وارد دو هوک چپ و یک بادی شات به سر و بدن حریف زد و یک مشت راست تعادل کوالف را بر هم زد و او را به درد سر انداخت و در نهایت با یک بادی شات دیگر قامت کوالف را خمیده کرد بطوریکه با دخالت تونی ویکز داور رینگ این مبارزه پایان یافت.
سی و دومین پیروزی برای پسر خدا با ناک اوت فنی در برابر سنگ شکن روس و دفاع از عناوین قهرمانی هایش رقم خورد.