به گزارش پایگاه خبری رزم آور ، ابوالقاسم پایدار رئیس سازمان لیگ و مسابقات فدراسیون کاراته در گفتگوی ضمن تائید این خبر افزود: فدراسیون کاراته سعی بر آن دارد که با رعایت تمام پروتکلهای بهداشتی، در شرایطی که بیماری کرونا رمقی برای آسیب به حوزه ورزش و فعالان این حوزه نداشته باشد و سایه سنگین آن بر این فعالیتها شکسته شود، رقابتهای قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی را بعد از ماه رمضان ۱۴۰۰ با به کارگیری کارشناسان سلامت و فدراسیون پزشکی ورزشی در این حوزه برگزار کند.
وی افزود: این رقابتها با در نظر گرفتن سهمیه برای کاراته کاران دارای رنکینگ و شرکت این افراد به صورت مستقیم در مرحله دوم انتخابی تیم ملی، آغاز به کار خواهد کرد.
پایدار ادامه داد: زمان برگزاری انتخابی استانها و اعلام مشخصات کاراته کاران برتر هر استان جهت حضور در رقابتهای قهرمانی کشور حداکثر تا نیمه اول ماه مبارک رمضان خواهد بود و هیأتهای استانی میبایست از این بازه زمانی برای برگزاری مسابقات انتخابی خود استفاده کنند.
رئیس سازمان لیگ و مسابقات فدراسیون کاراته در پایان گفت: با توجه هدف گزاری فدراسیون کاراته و دیدگاه بلند ریاست فدراسیون در حمایت از بخش نوجوانان و جوانان سال ۱۴۰۰ سال معرفی و درخشش قهرمانان و ستارگان رده پایه در آوردگاه آسیایی کویت خواهد بود.