پایگاه تخصصی ورزش‌های رزمی

حاشیه های رقابت های سبکی ووشو

www.khabarrazmavar.ir/?p=10380

عکس ها و فیلم های منتشر شده از رقابت های کشوری یکی از سبک های ووشو نشان می دهد میزبان نتوانسته به خوبی از عهده وظایف میزبانی برآید.

به گزارش پایگاه خبری رزم آور ، حاشیه های رقابت های قهرمانی کشور سبک فانگ من چوان یکی از سبک های تحت پوشش فدراسیون ووشو که روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۶ و ۲۷ مرداد به میزبانی استان قم برگزار شد تا حدی زیاد بود که هنوز با گذشت حدود یک هفته از آن هنوز اعتراض های برخی ووشوکاران حاضر در مسابقات نسبت به وضعیت سالن، به گوش می رسد.

عکس های منتشر شده از سالن و صحبت های برخی حاضران در این مسابقات نشان می دهد ورزشکاران از ساعت ۸ تا ۲۴ در سالنی مبارزه کرده اند که عملا تهویه مناسبی نداشته و تنها جای استراحت برای ووشوکاران، صندلی های چیده شده کنار زمین بود.

برخی از ورزشکاران هم که صندلی خالی پیدا نکرده بودند یا خوابیدن روی آن صندلی ها برایشان سخت بود، ترجیح دادند در گوشه ای روی زمین دراز بکشند و استراحت کنند. حتی محمدباقر مهدی نژاد، رئیس این سبک قبول دارد ظرفیت سالن برای میزبانی ۴۶۰ ورزشکار مناسب نبوده است.
وی در این باره می گوید: روزی که تصمیم گرفتیم میزبانی را به استان قم بدهیم، ابتدا آنها اعلام کرده بودند مسابقات را در سالن حیدریان برگزار می کنند که قبلا هم در آن مسابقه برگزار شده بود و اطمینان داشتیم کیفیت لازم را دارد، اما قبل از مسابقه رئیس هیئت ووشوب استان اعلام کرد سالن حیدریان برای برگزاری مسابقه فوتسال پر شده است و نمی توانیم به آنجا برویم.

وی افزود: به همین دلیل بود مجبور شدیم به جای حیدریان به خانه ووشوی استان قم برویم. اگر صادقانه بخواهم بگویم من این را قبول دارم سالن کوچک بود و ایده آل خود من هم نبود، اما سعی کردیم دورش صندلی بچینیم و بهترین استفاده را از فضاهای آن ببریم. با نماینده استان های شرکت کننده هم صحبت کردم فقط دو یا سه نفر آنها تا حدی از این وضعیت ناراضی بودند و ۹۵ درصد ابراز رضایت کردند.

.

ورزشکاران استراحت روی زمین را به رفتن خوابگاه ترجیح دادند

در مقابل صحبت های رییس سبک، برخی ورزشکاران و سرپرستان تیم های اعزامی مدعی هستند در شرایطی که برای حضور در این مسابقه مبلغ ۸۰ هزار تومان به عنوان ورودی پرداخت کرده اند و تمامی هزینه های جانبی هم با خودشان است، میزبان تنها سالن و خوابگاه در اختیارشان گذاشته بود. با وجود پرداخت این هزینه، چرا نباید فضایی برای استراحت بین دو مسابقه پیش بینی نشده باشد؟

رئیس سبک فانگ من چوان این ادعاها را نمی پذیرد: ” چه کسی گفته است جای استراحت نداشتند؟ ما از ساعت ۸ صبح چهارشنبه که روز وزن کشی بود به تیم ها در خوابگاه اتاق دادیم. خوابگاهمان هم با بهترین امکانات بود و کسی نمی تواند ایرادی به آن وارد کند. آخرین مسابقه هم ساعت ۱۸ روز جمعه تمام شد و ما همان ساعت بود که اتاق خوابگاه را پس گرفتیم. ورزشکاران می توانستند به خوابگاه بروند، اما وقتی مجبورند با فاصله زمانی کمی نسبت به مبارزه قبلی مسابقه بدهند، ترجیح دادند به جای رفتن به خوابگاه گوشه زمین دراز بکشند! آن که دیگر دست ما نبود خودشان به خوابگاه نرفتند.

آمبولانس روزی یک میلیون و نیم از ما پول گرفت

مهدی نژاد درباره رقم ورودی ورزشکاران به مسابقات نیز گفت: ما که به دنبال کسب درآمد نبودیم. درست است که ۸۰ هزار تومان از هر ورزشکار گرفتیم، اما رقمی بود که فدراسیون تعیین کرده بود. از طرفی به حدی هزینه ها برای برگزاری یک مسابقه بالا است که همین پول هم به سختی هزینه هایمان را تامین کرد.

وی خاطرنشان ساخت: آمبولانس برای هر روزی که کنار سالن ایستاده بود، مبلغ یک میلیون و نیم از ما گرفت. در مجموع ۳ میلیون به آنها پرداخت کردیم. خداراشکر می کنم مصدومیت جدی نداشتیم، اما من در ابتدا هم اعلام کرده بودم آمبولانس باید کنار زمین باشد حتی اگر بخواهد روزی ۸ میلیون تومان بگیرد. کسی خبر ندارد همین چیزهای کوچک که به چشم نمی آیند چقدر هزینه بر است.

وضعیت داوری مسابقات

هر چند شنیده های ما حکایت از این دارد که استان قم برای اینکه هزینه کمتری را پرداخت کند، بیشتر داوران را از همان استان انتخاب کرد، اما رئیس کمیته فانگ من چوان این ادعا را هم تکذیب می کند: “هیچ کس نمی تواند از داوری رقابت ها ایراد بگیرد. قضاوت ها هیچ مشکلی نداشت. ما سرداور را با معرفی فدراسیون به سالن آوردیم که بسیار هم کاربلد بود. اصل هم سرداور است. در مجموع ۲۵ داور داشتیم، اما فقط دو نفر آنها از استان میزبان بودند. آیا دوستان همین دو نفر را هم نمی خواستند در بازی ها قضاوت کنند؟”

وی تاکید کرد: ” برای داوران هزینه بالایی را متحمل شدیم. داور بین المللی آوردیم که حرفی در آن نباشد. من مانده ام که چرا گفته اند داوری ها مشکل داشته است؟!”

ارومیه تنها استانی بود که خوابگاه را دیرتر تحویل داد

مهدی نژاد در واکنش به ادعای مطرح شده مبنی بر اینکه تا ساعت ۲۴ مسابقات طول کشید، اما مسئولان برگزاری صبح ساعت ۷ ورزشکاران را از خوابگاه بیرون کردند گفت: چنین گفته هایی صحت ندارد. ما از روز وزن کشی خوابگاه را تحویل استان ها دادیم. روز پایانی مسابقه هم من در سالن حضور داشتم. ۱۷ و ۵۵ دقیقه آخرین مبارزه تمام شد و بعد از آن تیم ها یک به یک از خوابگاه خارج شدند.

وی تاکید کرد: ارومیه تنها استانی بود که با ما تماس گرفت و اجازه خواستند یک شب دیگر در خوابگاه بمانند. ما هم پذیرفتیم و هیچ مشکلی هم نبود.

کیفیت مسابقات امیدوار کننده بود

رئیس کمیته فانگ من چوان با ابراز رضایت از کیفیت بالای رقابت های کشوری این سبک در خصوص این پیکارها گفت: من ۲۰ سال است که سابقه برگزاری مسابقه دارم. رقابت های امسال در سطح بسیار بالایی برگزار شد. ۲۴ استان شرکت کرده بودند که از بین آنها ۱۷ استان به مدال طلا رسیدند. این نشان می دهد پیشرفت های زیادی در بخش ساندا شده است و تعداد مدعیان بالا رفته است.

وی افزود: ورزشکاران تهران، مازندران، چهار محال و بختیاری، فارس و قم بیشترین مدال های طلا و به نسبت از سایرین عملکرد بهتری داشتند. به طور کلی من با این مسابقات بسیار به آینده سبک در ایران امیدوار شدم.

انتهای پیام

2 پاسخ

  1. ورودی مسابقات باید خرج مسابقه بشه نه اینکه منت گرفتن آمبولانس را بزارن، خانواده ورزشکار به چه امید رشد فرزندش رو تو این ورزش ببینه با برگزاری مسابقات این چنینی

  2. سلام ، متاسف هستم که بجای قبول اشتباه صحبت از درست انجام شدن میزنن، حدود ۴۰ میلیون ورودی گرفتن ۳ میلیون هم داده باشن به آمبولانس چه ربطی داره ، تو استان قم سالنی بهتر وجود نداشت … مسابقات تا ۱۲ شب پنجشنبه ادامه داشت ، فقط دو داور سرشناس حضور داشتن الباقی همه داور های سطح پایین بودن و وضعیت سالن که در فیلم و عکس ها مشخصه امیدوارم فدراسیون ووشو نظارت بیشتری رو اینکار داشته باشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار مرتبط