پایگاه تخصصی ورزش‌های رزمی

تکواندو بین المللی قزاقستان؛ حذف دو نماینده ایران در روز دوم/ کار اسبقی به بیمارستان کشید

www.khabarrazmavar.ir/?p=4104

روز دوم از رقابتهای تکواندو بین المللی قزاقستان با حذف هر دو نماینده کشورمان همراه بود.

به گزارش پایگاه خبری رزم نیوز ، رقابتهای تکواندو  آزاد قزاقستان روز گذشته در آلماتی آغاز شد و بعد از طلای آرمین هادی پور در روز نخست ، امروز در دومین روز این رقابتها هر دو نماینده کشورمان از دور رقابتها کنار رفتند.  بهنام اسبقي، در وزن ۶۸- كيلوگرم كشورمان، در مبارزه اول مقابل نماينده قزاقستان صاحب برتری شد.

نماینده میزبان در این مبارزه با ضربات مشت باعث آسیب دیدگی شدید اسبقی از ناحیه بینی شد. با وجود این اتفاق با صلاحدید کادر فنی اسبقی به مبارزات خود ادامه داد و در ادامه با همین وضعیت به مصاف نماينده روسيه رفت و در امتياز طلايي نتيجه را واگذار كرد و از دور رقابت ها كنار رفت.

اسبقي پس از اين مبارزه بلافاصله راهي بيمارستان شد.همچنين فرزاد ذوالقدري ديگر نماينده كشورمان در اين وزن پس از پيروزي ۱۴ بر ۴ مقابل نماينده قزاقستان در ادامه برابر تكواندوكار اردن نتيجه را واگذار كرد و از دور رقابت ها كنار رفت.

تيم ملي کشورمان فردا (سه‌شنبه) و در سومين روز بازيها نماينده اي را ندارد و اميد عميدي تكواندوكار وزن ۸۷- كيلوگرم كشورمان بعنوان آخرين نماينده ايران روز چهارشنبه (۶ آبانماه) برروي شياپ چانگ مي رود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار مرتبط