شناسه خبر : ۱۱:۰۴ 1401/01/14
ساعی: دنبال درآمدزایی از جیب تکواندو نیستم
رییس فدراسیون تکواندو، گفت: وقتی که سمتی را قبول می کنیم باید با خوب و بد آن بسازیم و سعی کنیم با مدیریت درست امور را پیش ببریم.
به گزارش پایگاه خبری رزم آور ، هادی ساعی در گفتگو با خبرگزاری ایسنا، درباره زمان تعیین تکلیف کادر فنی تیمهای ملی تکواندو، اظهار کرد: کمیته فنی در دو بخش پومسه و مبارزه تشکیل شده و جلسات مختلفی برگزار شده است، تعدادی از مربیان مد نظر کمیته فنی نیز برنامههای خود را ارائه کردهاند و بزودی در اینباره تصمیم گیری خواهد شد.
رییس فدراسیون تکواندو، درباره وضعیت مالی فدراسیون تکواندو، گفت: وزارت ورزش به غیر از همان مقداری که برای میزبانی ایران از ۴ رویداد بین المللی به فدراسیون پرداخت کرد، دیگر واریزی نداشت، به هر حال بخشی از این مشکلات در شرایط فعلی طبیعی است و نمیتوان خیلی گلایهای داشت.
وی در پاسخ به این سوال که آیا بابت حضور در رویدادهای پیش رو نگران مشکلات مالی نیست، خاطرنشان کرد: قطعا نگرانی که داریم. ما در ۶ ماه، ۱۱ رویداد مهم را در پیش داریم که باید در همه آنها شرکت کنیم، حضور در این رقابتها نیازمند صرف هزینههای زیادی است. البته من همیشه سعی میکنم بر روی کار و اهدافی که داریم تمرکز کنم و خیلی اهل گلایه کردن نیستم.
ساعی افزود: وقتی که سمتی را قبول می کنیم باید با خوب و بد آن بسازیم و سعی کنیم با مدیریت درست امور را پیش ببریم. امیدوارم بتوانیم بدون مشکل خاصی برنامههایمان را دنبال کنیم.
رییس فدراسیون تکواندو، تصریح کرد: البته از همان ابتدا کارهای دشوار و سختی را پشت سر گذاشتیم. در هفته اول، میزبانی از ۴ رویداد بینالمللی مهم را داشتیم که خدا را شکر به بهترین شکل انجام شد، بعد از آن مباحث مربوط به دادن عیدی و اقلام به کارکنان فدراسیون را انجام دادیم و در ادامه نیز مرکز آموزش جهانی کوکی وان در ایران افتتاح شد و در اولین گام دوره داوری بین المللی را با حضور ۸۲ داور برگزار کردیم که کار بسیار مهمی بود. هر کدام از این داوران برای حضور در کشوره کرهجنوبی باید مبلغی در حدود ۴ هزار دلار هزینه میکردند اما با برگزاری این دوره در ایران، از خروج مبالغ زیادی ارز از کشور جلوگیری شد.
وی ادامه داد: این دوره در ایران با مبلغ ۲ میلیون تومان به اضافه ۳۰۰ دلار به ازای هر نفر برگزار شد که صرفه جویی قابل توجهی را برای شرکت کنندگان به دنبال داشت، البته مبلغ ریالی قرار بود دو میلیون و پانصد هزار تومان باشد که آن را تا جایی که امکان داشت پایین آوردیم و به ۲ میلیون تومان رساندیم چرا که ما به دنبال این نیستیم که هزینه تکواندو را از جیب جامعه تکواندو دربیاوریم. با وجود افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی هزینه ها، قصد من این بود که هیچ افزایشی در هزینههای آموزشی و بانک اطلاعاتی و … نداشته باشیم تا فشاری به جامعه تکواندو وارد نشود اما هیات رییسه تصمیم گرفت ۱۰ درصد به هزینه ها اضافه شود تا برای سالهای بعد با افزایش بسیار زیاد روبرو نشویم، البته پیش از این قرار بود ۲۰ تا ۲۵ درصد به هزینه های آموزشی و بانک اطلاعاتی اضافه شود اما من نمیخواستم این اتفاق بیفتد. در نهایت هیات رییسه تصمیم گرفت ۱۰ درصد افزایش پیدا کند.
نظرها:
شما هم در گفتگو شرکت کنید:
مطالب مرتبط