پایگاه تخصصی ورزش‌های رزمی

رییس فدراسیون ووشو: ورزش‌های غیرالمپیکی نادیده گرفته می‌شوند

رییس فدراسیون ووشو گفت: فدراسیون ووشو ایران از نظر عملکردی جایگاه چهارم میان فدراسیون‌های ورزشی را دارد، اما از لحاظ تخصیص بودجه در جایگاه دوازدهم است.

به گزارش پایگاه خبری رزم نیوز ، مهدی علی نژاد در حاشیه سفر به کرمانشاه و مجمع هیات ووشو این استان اظهارکرد: ورزش ووشو روز به روز در حال رشد و توسعه است، به گونه‌ای که در حال حاضر بیش از 150 کشور عضو فدراسیون جهانی ووشو هستند.

وی خاطرنشان کرد: شرایط ورزش و نگاه بالادستی به ورزش در کشور ما اینگونه است که همواره بعد از مسابقات آسیایی، همه نگاه‌ها به المپیک و ورزش‌های المپیکی ختم می شود و در این بین ورزش‌هایی که هنوز المپیکی نیستند تا حدودی نادیده گرفته می‌شوند.

علی نژاد افزود: سال آینده قرار شده که ورزش ووشو برای اولین بار وارد بازی‌های دانشگاهی جهان شود که این مسابقات بعد از المپیک مهمترین رویداد ورزشی جهان تلقی می‌شود. بنابراین کشور ایران نیز به دنبال حضور قدرتمند در بازی‌های ورزش‌های دانشگاهی جهان است.

رییس فدراسیون ووشو گفت: با توجه به شرایط، پتانسیل و استعداد ویژه ای که جوانان ایرانی دارند، هیچ سکو و قله‌ای برای ایرانی ها غیر قابل فتح نیست.

رییس فدراسیون ووشو در ادامه با بیان اینکه استان کرمانشاه جایگاه ویژه ای در ورزش ووشو کشور دارد، گفت: این جایگاه در بخش بانوان این استان پررنگ‌تر نیز است.

وی ادامه داد: اگر روزی قرار باشد تیمی از استان کرمانشاه به عنوان نماینده ایران در مسابقات جهانی حاضر شود، قطعا حضوری درخشان خواهد داشت.

علی‌نژاد خاطرنشان کرد: خانم هاشمی که ووشو کار ارزشمند ایران از استان کرمانشاه است، با دارابودن سه مدال طلای جهانی رکوردی دست نیافتنی را برای خود به جای گذاشته است.

رییس فدراسیون ووشو همچنین از نامگذاری خانه ووشو کرمانشاه به نام خانم هاشمی خبر داد و گفت: این اقدام حرکتی بسیار ارزشمند و در راستای ارج نهادن به جایگاه قهرمانان است.

وی تاکید کرد: استان کرمانشاه جزو معدود استان‌هایی است که هم در مرکز شهر و هم در برخی از شهرستان‌هایش دارای خانه ووشو است.

رییس فدراسیون ووشو گفت: با توجه به رایزنی‌هایی که انجام شده انتظار داریم در سال 2024 ووشو را به عنوان یک ورزش المپیکی ببینیم.

همچنین مهدی علی نژاد گفت: دانش رشته ورزشی ووشو متعلق به چینی ها است و ما برای پیشرفت در این ورزش قطعا به حضور مربیان چینی نیازمندیم.

وی ادامه داد: شرایط ووشو در کشور چین با هیچ نقطه دیگری از جهان قابل مقایسه نیست، چراکه در این کشور 160 میلیون نفر ووشو کار وجود دارد که بالغ بر 80 میلیون نفر آنها وشوو کار حرفه ای هستند.

رییس فدراسیون ووشو تاکید کرد: قدمت ووشو در کشور چین بیش از پنچ هزار سال است، لذا طبیعتا رقابت با این کشور آسان نیست.

علی نژاد تصریح کرد: امسال تاکنون حضور سه مربی چینی در کشور قطعی شده و به دنبال جذب چهارمین مربی چینی نیز هستیم، چراکه معتقدیم هنوز هم به حضور و فعالیت مربیان چینی در کشورمان نیاز داریم.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر به دنبال آماده سازی تیم ملی برای حضور قدرتمند در بازیهای 2018 جاکارتا هستیم و در این راستا به دنبال آنیم که نفرات جوانتر را برای حضور در تیم ملی آماده کنیم.

رییس فدراسیون ووشو با اشاره به رایزنی ‌هایی که برای ورود ورزش ووشو به المپیک شده، گفت: احتمالا سال 2017 و یا سال 2018 بحث ورود ورزش ووشو به المپیک به تصویب برسد و از سال 2024 شاهد حضور این ورزش در المپیک باشیم.

به نقل از خبرگزاری ایسنا

Tel-razmavar1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار مرتبط