پایگاه تخصصی ورزش‌های رزمی

رحیمی دبیر فدراسیون تکواندو شد

www.khabarrazmavar.ir/?p=24478

اصغر رحیمی که پیش از این به عنوان سرپرست دبیرکلی فدراسیون فعالیت می‌کرد، با حکم رئیس فدراسیون به سمت دبیرکل منصوب شد.

به گزارش پایگاه خبری ززم آور ، پس از طی مراحل قانونی و دریافت تائیدیه‌های لازم هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو طی حکمی اصغر رحیمی را به عنوان دبیرکل فدراسیون تکواندو منصوب کرد. رحیمی با حفظ سمت، مسئولیت مدیرفنی تیم‌های را نیز برعهده دارد.

رحیمی از فروردین ماه امسال به عنوان سرپرست دبیرکلی فدراسیون تکواندو و مدیرفنی تیم‌های ملی مشغول به  فعالیت بود. در سوابق او سرپرستی کاروان ورزشی ایران در بازی‌های المپیک و بازی‌های آسیایی به چشم می خورد.

همچنین، رحیمی دارای مدرک دکترای مدیریت و برنامه‌ریزی است و سابقه مربیگری در تیم‌های ملی تکواندو ایران و کویت در رده‌های سنی مختلف را نیز در کارنامه خود دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار مرتبط