به گزارش پایگاه خبری رزم آور ، عصر دوشنبه سالن فارسی آکادمی ملی المپیک شاهد برگزاری مجمع سالیانه فدراسیون انجمنهای ورزشهای رزمی بود. مجمعی که بعد از سه سال با گزارش کامل و جامع از فعالیتهای ۱۵۶ روزه در دوران مدیریت جدید فدراسیون و از همه مهمتر همدلی و همراهی اعضای مجمع برگزار شد.
نکته مهم اینکه تک تک اعضا ضمن آگاهی کامل به ریزترین مسائل آن دغدغههای پیش روی خود را بدون کمترین ملاحظهای بیان کردند و جالب آنکه مهدی علی نژاد معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش به عنوان رئیس مجمع نکات مهمی را در دفتر خود وارد میکرد. وی نیز با دقیق شدن در گزارشهای ذیحساب، حسابرس و بازرس نشان داد که تا چه میزان به حوزه کاری خود آشناست.
اما دغدغه اصلی اعضای مجمع فعالیت برخی انجمنهای رزمی خارج از این فدراسیون و تحت نظارت فدراسیونهای دیگر بود. اینکه با تصویب اعضای مجمع و موافقت وزارت ورزش کلمه «انجمن» به نام این فدراسیون اضافه شد تا مسئولان آن بتوانند با رفع موانع قانونی مدیریت مناسبی بر انجمنهای رزمی داشته باشند.
متأسفانه در دورههای قبلی مدیریت فدراسیون بخصوص در زمان سرپرستی عظیمی با اتخاذ تصمیمات غیرمنطقی، شاهد خروج برخی از این انجمنها از این فدراسیون بودیم. اما در شرایطی که تیم مدیریتی فعلی این فدراسیون از بهتری به عنوان رئیس گرفته تا همایون خرم به عنوان نایب رئیس و چگینی به عنوان دبیر، از با تجربههای این بخش بوده و به خوبی می داننند در حوزه کاری آنها چه میگذرد و راه برخورد با آن چگونه است. در این شرایط به نظر میرسد همه چیز برای فعالیت رشتههای رزمی در این فدراسیون مهیاست و راه حضور دوباره آنها که رفتهاند، باز است.
در این بین برخی انجمنها با شعار استقلال و پیش کشیدن مسائل بین المللی قصد دارند مقابل خواسته حتی هنرجویان خود نیز بایستند. اینکه در ایران فدراسیونی داریم که جایگاه و خواستگاه اصلی انجمنهای رزمی است و میتواند به خوبی آنچه مورد نیاز این قبیل انجمنها چه در داخل و چه در بعد بین الملل است، را فراهم کند، یک نکته مثبت است و معلوم نیست برخی آقایان با چه هدفی ساز مخالف کوک میکنند؟
موی تای نمونه از این انجمن هاست که در طول سالها فعالیت خود در این فدراسیون بدون مشکل فعالیت میکرد و تنها در دو مرحله و آن هم در زمان اداره فدراسیون توسط سرپرستها، با تصمیمات غلط از این فدراسیون خارج شد و نتیجه اش نیز بروز اختلافات زیاد و باز شدن پای مخالفین به وزارت ورزش برای تعیین تکلیف مدیریت این انجمن است.
البته که بحث «کیک بوکسینگ واکو» متفاوت با سایر رشته هاست و میطلبد که مسئولان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک در این خصوص به جد ورود کرده و مشکلی که سالهاست اهالی کیک بوکسینگ با آن درگیر هستند را یکبار برای همیشه حل کنند. «کیک بوکسینگ» با وجود بیش از ۴۰ سبک مختلف و هنرجویان پرتعداد میبایست بیشتر مورد توجه قرار گیرد. ولی مشخص نیست چرا انجمنی که در مدیریت آن بحثهایی جدی است و کمترین نیرو را بین سبکهای رزمی دارد، پرچمدار این جدایی شده و پای اختلافات ریشهای خود با برخی مسئولان را به مباحث این چنینی باز کرده است.
بر همین اساس است که اهالی رزمی انتظار دارند وزارت ورزش در این خصوص با بررسی دقیق بهترین تصمیم را اتخاذ کرده و همه انجمنهای رزمی تحت نظر فدراسیونی واحد فعالیت خود را پیگیری کنند.
- خبرگزاری مهر – محمد بیرامی