پایگاه تخصصی ورزش‌های رزمی

آغاز لیگ منطقه ای جودو از 4 اسفند ماه

www.khabarrazmavar.ir/?p=19496

رقابت های لیگ منطقه ای جودو، در رده های سنی نوجوانان و جوانان با رعایت پروتکل های بهداشتی در شش منطقه برگزار می گردد.

به گزارش پایگاه خبری رزم آور، رقابت های لیگ منطقه ای در رده های سنی نوجوانان و جوانان با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار می گردد، در این پیکارها ، مناطق کشور به شش منطقه تقسیم شده و هر منطقه رقابت های خود را به صورت جداگانه برگزار می کند.

منطقه یک شامل استانهای آذربایجان شرقی ، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، قزوین و گیلان، منطقه دو شامل استان های مرکزی، کرمانشاه، لرستان، همدان، کردستان ، منطقه سه شامل استانهای البرز، تهران، توابع تهران، سمنان و قم، منطقه چهار شامل استانهای خوزستان ، بوشهر، کهگیلیویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، ایلام ، منطقه پنج شامل کرمان ، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، یزد و فارس، منطقه شش هم شامل تیم های خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، گلستان و مازندران هستند.

4 و 5 اسفند ماه، مسابقات منطقه 6 به میزبانی مشهد، 7 و 8 اسفند مسابقات منطقه 5 به میزبانی زاهدان، 10 و 11 اسفند، رقابت های منطقه دو به میزبانی بروجرد ، 14 و 15 اسفند ماه، رقابت های منطقه 3 .به میزبانی تهران، 17 و 18 اسفند ، رقابت های منطقه یک به میزبانی ارومیه و 23 و 24 اسفند ماه رقابت های منطقه چهار به میزبانی شهرکرد برگزار خواهد شد.

به منظور رعایت پروتکل های بهداشتی در هر رده سنی و از هر تیم فقط ۸ بازیکن به همراه یک سرپرست و دو مربی در سالن برگزاری رقابت ها حضور خواهند داشت.

قبل از ورود به خوابگاه از اعضای هر تیم تست کرونا گرفته می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار مرتبط